Weergave:  Uitleg forum Uitleg forum  Onderwerpenlijst Onderwerpenlijst  Nieuw onderwerp Nieuw onderwerp  Antwoord op dit onderwerp Antwoord op dit onderwerp
Zoeken 
Uitgebreid zoeken
Onderwerp "Drenthe Weekend 19 t/m 21 juni" Gestart door Mark & Judith Smink op 29-05-2015, 14:30
Huidige pagina: 1 van 1 Ga naar pagina: 1
Drenthe Weekend 19 t/m 21 juni
Gepost door: Mark & Judith Smink  op 29-05-2015, 14:30
Beste NNLV'ers,

Onder de vlag van DPA-Holland organiseren wij op zaterdag 20 juni a.s. een leuke puzzelrit voor oldtimer legervoertuigen. Deze rit wordt gereden vanuit Koekangerveld, Drenthe. Omdat wij naast DPA-lid ook NNLV-lid zijn willen wij jullie bij deze graag uitnodigen om ook mee te doen met deze rit.

We hebben de beschikking over een mooie ruime locatie waardoor het ook mogelijk is een klein bivak op te bouwen. Het is mogelijk om aan te rijden op vrijdag 19 juni en te verblijven tot en met zondag 21 juni. Er is (beperkt) water en stroom en een toiletwagen aanwezig. De bedoeling is om vrijdagavond een leuke film te vertonen in de boogtent of open lucht, op de zaterdag is het mogelijk na de puzzelrit mee te eten uit de veldkeuken. Zondagmorgen kunt u van ons een gebakken eitje krijgen bij uw eigen ontbijt.

Koekangerveld (7958 RZ) is goed bereikbaar via (snel)wegen en de puzzelrit zelf is in principe goed te rijden met grote voertuigen.

Kosten: voor dit evenement wordt een bijdrage in de kosten gevraagd, afhankelijk van uw leeftijd en duur van het verblijf, zie inschrijfformulier.

Opgave/vragen? Stuur een mail naar de organisatie: markenjudith@live.nl Wij mailen u dan het inschrijfformulier toe met daarin alle informatie.

Volg dit evenement ook op Facebook: https://www.facebook.com/events/842276145864902/

Mark & Judith Smink
Weergave:  Antwoord op dit onderwerp Antwoord op dit onderwerp  
Huidige pagina: 1 van 1 Ga naar pagina: 1
:: Noord Nederlandse Legervoertuigen ::